اهدای دو سرویس آشپزخانه به پویش جهیزیه فاطمی در بهزیستی پلدشت

فرخنده عسگری، رئیس این اداره، از اهدای دو سرویس قابلمه توسط خیرین نیکوکار به ارزش مجموع ۶۰ میلیون ریال به پویش جهیزیه فاطمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی پلدشت،

رئیس بهزیستی پلدشت با اعلام این خبر اظهار داشت: «در ادامه فعالیت‌های خداپسندانه پویش جهیزیه فاطمی و با همکاری خیرین گرانقدر شهرستان، دو سرویس قابلمه به ارزش هر سرویس ۳۰ میلیون ریال به مجموعه جهیزیه‌های این پویش اهدا شد.»

عسگری افزود: «تأمین جهیزیه کامل برای نوعروسان تحت پوشش، همواره یکی از دغدغه‌های اصلی این نهاد بوده است و خوشبختانه با حضور پرشور خیرین در پویش جهیزیه فاطمی، گام‌های ارزشمندی در جهت رفع این نیاز برداشته شده است.»

وی تصریح کرد: «این دو سرویس قابلمه که مجموعاً ۶۰ میلیون ریال ارزش دارند، به همراه سایر اقلام جمع‌آوری شده در پویش جهیزیه فاطمی، در اسرع وقت در اختیار نوعروسان و زوج‌های جوان نیازمند تحت پوشش قرار خواهد گرفت.»

رئیس بهزیستی پلدشت در پایان ضمن قدردانی از خیرین نیکوکار، از سایر افراد خیر دعوت کرد تا همچون گذشته، یار و یاور بهزیستی در کمک به مددجویان و تأمین جهیزیه نوعروسان نیازمند باشند.

کد خبر 197302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد